TORNEIG DE PÀDEL SOLIDARI DE LA FUNDACIÓ AMICS DE CIPO

TORNEIG DE PÀDEL SOLIDARI DE LA FUNDACIÓ AMICS DE CIPO

club tennis sabadell 2016 2016mes05dia27-Maig-4-Bon-ambient-en-el-torneig-CIPOAquest passat cap de setmana es va disputar a les instal·lacions del Club Tennis Sabadell un torneig de pàdel solidari per obtenir fons destinats a la Fundació Amics de CIPO.

El torneig va ser un èxit de participació i va comptar amb molt bon ambient i amb la il·lusió de jugar per una bona causa i va ser una excel·lent ocasió per sensibilitzar als assistents de les dificultats que travessa el col·lectiu de les persones amb discapacitat intel·lectual i de la bona feina que està fent CIPO per tal de dignificar les seves vides.

El Club Tennis Sabadell desenvolupa des de l’any 2002 el seu projecte “Esport per a tothom” oferint classes de tennis i d’ altres modalitats esportives a diferents associacions sabadellenques de discapacitats (CIPO, Fundació Atendis, Sil Taina, AVAN, Horitzó i Andi Sabadell). I, per aquest motiu, podeu col·laborar en aquest torneig suposa una especial satisfacció.

Cal dir que aquesta setmana, també s’està celebrant un nou torneig de pàdel que forma part del circuit solidari Pàdel Challenge amb la col·laboració de Motor Munich Club i la Fundació Cruyff.

5 thoughts on “TORNEIG DE PÀDEL SOLIDARI DE LA FUNDACIÓ AMICS DE CIPO

  1. ronald reagan minuteman missile site - agosto 29, 2018 at 10:27 am

    Its like you read my mind! You appear to know a lot about this, like you wrote the book in it or something. I think that you could do with a few pics to drive the message home a bit, but other than that, this is excellent blog. A fantastic read. I’ll certainly be back.

  2. Homer Hugueley - julio 31, 2018 at 5:42 am

    Very interesting details you have remarked, appreciate it for posting. “Oh, what a tangled web we weave, When first we practice to deceive” by Sir Walter Scott.

Translate »