L’equip de golf Club Tennis Sabadell, campió de la “Trobada”

Després de quatre anys consecutius de no poder assolir ni el trofeu ni la col·locació -al capità de l’equip- de l’americana verda de la “Trobada de golf” anual, els 20 components de l’equip del ClubTennis Sabadell van poder celebrar el seu primer triomf, de la mateixa manera l’equip vol agrair el suport –com a patrocinador- de la Clínica Dental Enèresi.

Aquest trofeu el van instituir les Entitats del Cercle Sabadellès 1856 i el Club Tennis Sabadell. Enguany es va celebrar el passat divendres, 10 de juny, al bell marc del Club Golf Costa Brava de Santa Cristina d’Aro.

Aquesta nova edició, com les anteriors, ve determinada per la senzilla i cordial reunió d’amics veterans d’ambdues Entitats tennístiques, a qui també els agrada la pràctica del golf. Naturalment, la jornada finalitza amb un dinar al voltant d’una gran taula, tot revaloritzant la bona harmonia i sensacional amistat existent entre uns i altres. Amb el repartiment de trofeus i un sorteig de regals, després d’unes breus paraules que els respectius Presidents, Lluís Mª Duran (CTS) i Vicenç Brugat (CS) van dirigir als assistents, va concloure aquesta nova “Trobada de golf” que ha de tenir i tindrà continuïtat assegurada per a molts anys.

Copyright © Club Tennis Sabadell
c / Prat de la Riba, 91, 08206 Sabadell (Barcelona)
Tel. 937 26 45 00
Hosting & Design by soluziones.es
Translate »
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram