Real Club de Golf “ El Prat”

Benvolguts socis i sòcies, Des de ja fa un temps molts dels associats i associades del nostre club estan participant de les diferents activitats que es fan dins les nostres instal·lacions amb la practica de golf.

Fins avui s’han celebrat sis edicions del torneig social de golf i quatre més amb sistema “open”. A l’ensems estem contínuament en contacte amb diferents clubs de golf de Catalunya que ens permeten organitzar els tornejos propis.

Com a conseqüència d’aquests contactes, avui ens complau notificar-vos que s’ha rebut una proposta de col·laboració del Real Club de Golf “El Prat” de Terrassa de la qual passem a detallar-vos els punts més rellevants.

• Oferta d’alta de soci, vàlida fins al 31 de desembre d’enguany. -Descompte del 20% per a grups de 4 o més nous socis. -Descompte del 30% per a grups de 10 o més nous socis.

• Descompte permanent d’un 20% sobre el preu de “Green fee” com a soci del Club Tennis Sabadell.

• Possibilitat que el Club Tennis Sabadell pugui organitzar els seus campionats amb preus reduïts en els “Green fee``

Amb aquesta carta s’adjunta l’opuscle i les característiques de l’oferta d’alta que la gerència del Real Club de Golf “El Prat” fa personalitzada per a tots els socis i sòcies del nostre club per tal que qui hi estigui interessat hi pugui contactar directament.

Quedem a la vostra disposició per a qualsevol consulta al respecte.

Ben atentament
Club de Golf El Prat

Club-de-Golf-El-Prat

Copyright © Club Tennis Sabadell
c / Prat de la Riba, 91, 08206 Sabadell (Barcelona)
Tel. 937 26 45 00
Hosting & Design by soluziones.es
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram