El Club

Política de Privacitat

Aquesta política de privacitat estableix la forma en que es gestionaran les dades personals en aquesta web. És imprescindible que les llegeixis i les acceptis abans de seguir navegant.

https://cts.cat/ és la web del CLUB TENNIS SABADELL, amb NIF G-08492647 i adreça carrer Prat de la Riba, 91-93, 08206 – Sabadell.

Entre els valors amb els que ens identifiquem està la transparència, per això desitgem que coneguis des de l’ inici, que la privacitat de les teves dades és molt important per a nosaltres. En aquesta declaració de privacitat s’ explica quines dades personals recopilem dels nostres usuaris i com les utilitzem. T’ invitem a llegir detingudament aquests termes abans de facilitar les teves dades personals en aquesta web.

En aquesta web es respecten i cuiden les dades personals dels usuaris. Com usuari has de saber que els teus drets estan garantits.

Ens hem esforçat en crear un espai segur i confiable i per això volem compartir els nostres principis respecte la teva privacitat:

  • Mai sol·licitem informació personal a no ser que sigui realment necessària per prestar els serveis que ens requereixis.
  • Mai compartim informació personal dels nostres usuaris amb ningú, excepte per complir amb la llei o en el cas de que tinguem la teva autorització
  • Mai utilitzem les teves dades personals amb una finalitat diferent a l’ expressada en aquesta política de

És necessari advertir que aquesta política de privacitat podria variar en funció d’ exigències legislatives o d’ autoregulació, pel que s’ aconsella als usuaris que la visitin periòdicament. Serà aplicable en cas de que els usuaris decideixin emplenar algun formulari de qualsevol dels seus formularis de contacte en els que es demanin dades de caràcter personal.

CLUB TENNIS SABADELL ha adequat aquesta web a les exigències de la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals, del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’ abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RG^D), així com lla Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Servies de la informació i comerç electrònic (LSSICE o LSSI).

Responsable del tractament de les teves dades personals

  • Identitat del Responsable: CLUB DE TENNIS DE SABADELL
  • NIF: G-08492647
  • Direcció: carrer Prat de la Riba, 91-93, 08206 - Sabadell
  • Correu electrònic: club@cts.cat
  • Activitat: Club de tennis, pàdel, esquaix, natació, fitness i activitats dirigides, entre d’

 

A efectes del que preveu el Reglament General de Protecció de dades abans citat, les dades personals que ens enviïs per mitjà dels formularis de la web, rebran el tractament de dades d’ usuaris de la web i subscriptors.

Pel tractament de dades dels nostres usuaris, implementem totes les mesures tècniques i organitzatives de seguretat establertes en la legislació vigent.

 

Principis que aplicarem a la teva informació personal

En el tractament de les teves dades personals, aplicarem les següents principis que s’ ajusten a les exigències del nou RGPD:

  • Principi de licitud, lleialtat i transparència: sempre requerirem el teu consentiment pel tractament de les teves dades personals per un o diferents finalitats específiques que t’ informarem prèviament amb absoluta transparència.
  • Principi de minimització de dades: només et sol·licitarem dades estrictament necessàries en relació a les finalitats per les que les requerim. Les mínimes,
  • Principi de limitació del termini de conservació: les dades es mantindran només durant el termini necessari per les finalitats del tractament, en funció a la finalitat, t’ informarem del termini de conservació corresponent, en el cas de subscripcions, periòdicament revisarem les nostres llistes i eliminarem aquells registres inactius durant un temps
  • Principi d’ integritat i confidencialitat: les teves dades seran tractades de tal manera que es garanteixi una seguretat adequada de les dades personals i es garanteixi la confidencialitat. Has de saber que adoptem totes les precaucions necessàries per evitar l’ accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels nostres usuaris per part de

Com hem obtingut els teves dades?

Les dades personal que tractem al CLUB TENNIS SABADELL provenen de formularis de contacte, formularis d’ inscripcions, sol·licituds d’ informació i d’altres relacionats amb activitats organitzades per l’ entitat que així ho requereixin.

Quins són els teus drets quan ens facilites les teves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si el CLUB TENNIS SABADELL està tractant dades personals que et concerneixin o no.

Les persones interessades tenen dret a:

  • Sol·licitar l’ accés a les dades personals relatives a l’ interessat/da.
  • Sol·licitar la seva rectificació o supressió.
  • Sol·licitar la limitació del seu
  • Oposar-se al
  • Sol·licitar la portabilitat de les

 

Els interessats podran accedir ales seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, en el seu cas, sol·licitar la seva supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessàries per les finalitats en les que van ser recollides. En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, casos en els que únicament les conservarem per l’ exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. CLUB TENNIS SABADELL deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos o en l’exercici i defensa de possibles reclamacions. Com a persona interessada, si exerceixes el dret a la portabilitat, tens dret a rebre les dades personals sobre la teva persona que ens hagis facilitat i en un format estructurat, d’ ús comú i lectura mecànica i a transmetre’ls a un altre responsable del tractament quan:

  • El tractament estigui basat en el
  • Les dades hagin estat facilitades per la persona
  • El tractament es realitzi per mitjans

 

En exercir el dret a la portabilitat de les dades, tindràs dret a que les dades personals es transmetin directament a l’ encarregat del tractament quan sigui tècnicament possible.

Els interessats també tindran dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l’ autoritat de control, en aquest cas, l Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideren que el tractament de les seves dades personals ha vulnerat els seus drets i llibertats.

Amb quina finalitat tractem les teves dades personals?

Quan un usuari es connecta a aquest web, per exemple per comentar un post, enviar un correu al titular, subscriure’s o realitzar alguna contractació, està facilitant informació de caràcter personal de la que és responsable el CLUB TENNIS SABADELL. Aquest informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la teva adreça IP, nom, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon i d’ altres informacions. En facilitar aquesta informació, l’ usuari dóna el seu consentiment perquè la seva informació sigui recopilada, utilitzada , gestionada i emmagatzemada pel CLUB TENNIS SABADELL, e la manera que es descriu en la present Política de Privacitat.

En el CLUB DE TENNIS DE SABADELL existeixen diferents sistemes de captura de la informació personal i tractament de la informació que ens faciliten les persones interessades amb les finalitats indicades segons cada sistema de captura i formularis:

  • Formulari de contacte. Sol·licitem les següents dades personals: nom i cognoms i correu electrònic per respondre als requeriments dels usuaris del CLUB TENNIS SABADELL. Per exemple, podem utilitzar aquestes dades per respondre a la teva sol·licitud i donar resposta als dubtes, queixes, comentaris o inquietuds que puguis tenir relatives a la informació inclosa a la web, als serveis que es presten per mitjà de la web, el tractament de les teves dades personals, qüestions referents als textos legals inclosos a la web, així com qualsevol altre consulta que puguis tenir i que no estigui subjecte a les condicions de contractació. Les dades que ens facilites estaran ubicades en els servidors de SOLUZIONES. COM (proveïdor de CLUB TENNIS SABADELL) dins de la
  • Formularis d’ inscripcions. Sol·licitem les següents dades personals: nom i cognoms, data de naixement, nacionalitat, DNI, adreça, telèfons de contacte, dades per la domiciliació de rebuts i correu electrònic per respondre als requeriments dels usuaris del CLUB TENNIS

Existeixen altres finalitats per les que tractem les teves dades personals:

  • Per garantir el compliment d els condicions d’ ús i la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d’ eines i algoritmes que ajudin a aquesta web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.
  • Per millorar els serveis que ofereix aquesta
  • Per vendre serveis i productes on line.
  • També es recullen altres dades no identificables que s’ obtenen mitjançant algunes cookies que es descarreguen a l’ ordinador quan l’ usuari navega en aquesta web que detallem a la política de cookies.

D’ acord amb el que estableix el reglament general de protecció de dades europeu (RGPD) 2016/679 (UE), CLUB DE TENNIS DE SABADELL, amb NIF G-08492647 i domicilio social al carrer Prat de la Riba, 91-93, 08206 de Sabadell serà responsable del tractament de les dades corresponents a usuaris de la web i subscriptors.

El CLUB DE TENNIS DE SABADELL no ven, alquila ni cedeix dades que puguin identificar a l’ usuari ni ho farà en el futur sense consentiment previ. No obstant això, en alguns casos es poden realitzar col·laboracions amb altres professionals i, en aquests casos, amb previ requeriment als usuaris informant-los sobre la identitat del col·laborador i la finalitat de la col·laboració. Sempre es realitzarà amb els més estrictes estàndards de seguretat i confidencialitat.

 

Legitimació per al tractament de les dades

La base legal per al tractament de les dades és el contracte de soci de l’entitat, i en el seu cas, el consentiment atorgat en els formularis d’inscripció a activitats.

L’ oferta prospectiva o comercial de productes i serveis està basada en el consentiment que se li sol·licita, sense que en cap cas la retirada d’ aquest consentiment condicioni l’ execució del contracte de soci o la participació en alguna activitat.

Categories de dades

Les categories de les dades que es tracten són dades identificables; nom i cognoms, direcció, telèfon i nom. No es tracten categories de dades especialment protegides. Es disposarà de dades de menors, sempre autoritzades per algun del seus progenitors o titulars de la pàtria potestat.

Per quan temps conservarem les teves dades?

Les dades personals proporcionades es conservaran:

  • Fins que no es sol·liciti la seva supressió per part de la persona .
  • Durant el temps que sigui soci o client. I fins a 5 anys després de que hagi causat baixa com a soci o client, segons la normativa

A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

Per prestar serveis estrictament necessaris per al desenvolupament de l’ activitat de CLUB TENNIS SABADELL, comparteix dades amb els següents prestadors sota les corresponents condicions de privacitat:

Google Analytics: un servei analític de web prestat por Google Inc., una companyia de Delaware amb oficina principal a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (California), CA 94043, Estats Units (“Google”). Google Analytics utilitza cookies, que són arxius de text ubicats en el teu ordinador, per ajudar a CLUB TENNIS SABADELL a analitzar l’ ús que fan els usuaris del lloc web.

Navegació

En navegar por https://cts.cat/ es poden recollir dades no identificables que poden incloure adreces IP, ubicació geogràfica aproximada, un registre de com s’ utilitzen els serveis i llocs i d’ altres dades que no poden ser utilitzats per identificar as l’ usuari. Entre les dades no identificables estan també les relacionades amb els seus hàbits de navegació a través de serveis de tercers. Aquesta web utilitza els següents serveis d¡ anàlisi de tercers:

  • Google analytics

Utilitzem aquesta informació per analitzar tendències, administrar el lloc, rastrejar moviments dels usuaris al voltant del lloc i per recopilar informació demogràfica sobre la nostra base d’ usuaris en el seu conjunt.

Secret i seguretat de les dades

CLUB TENNIS SABADELL es compromet en l’ ús i tractament de les dades, incloses personals, dels usuaris respectant la seva confidencialitat i a utilitzar-les d’ acord amb la finalitat de les mateixes, així com a donar compliment a la seva obligació de guardar-les i adaptar totes les mesures per evitar l’ alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, de conformitat al que estableix la normativa vigent de protecció de dades.

Aquesta web inclou certificat SSL. Es tracta d’ un protocol de seguretat que fa que les seves dades viatgin de manera íntegra i segura, és a dir, la transmissió de les dades entre un servidor i un usuari web, i en retroalimentació, és totalment xifrada o encriptada.

 

CLUB DE TENNIS DE SABADELL no pot garantir l’ absoluta inexpugnabilitat de la xarxa Internet i, per tant, la violació de les dades mitjançant accessos fraudulents a les mateixes per part de tercers, no podent assumir responsabilitat alguna per aquest tipus d’ atacs.

Respecte la confidencialitat del processament, CLUB DE TENNIS DE SABADELL s’ assegurarà de que qualsevol persona que estigui autoritzada per CLUB TENNIS SABADELL per processar les dades de l’ usuari client (inclòs el seu personal, col·laboradors i prestadors), estarà sota l’ obligació de confidencialitat (ja sigui un deure contractual o legal).

Quan es presenti algun incident de seguretat, en tenir-ne constància CLUB TENNIS SABADELL, haurà de notificar-ho, en cas de vulneració de drets i llibertats, al client i usuari sense demores indegudes i haurà de proporcionar informació oportuna relacionada amb l’ incident de seguretat segons es tingui coneixement, tal com es conegui i quan el client ho sol·liciti raonablement.

Exactitud i veracitat de les dades

Com a usuari, ets l’ únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que ens facilitis exonerant a CLUB TENNIS SABADELL de qualsevol responsabilitat al respecte, incloent quan ens facilites dades de tercers.

Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l’ exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades. L’ usuari acceptació proporcionar informació completa i correcte en el formulari de contacte o subscripció. En cas de que faciliti dades de tercers haurà de comptar amb el consentiment previ dels mateixos.

Acceptació i consentiment

L’ usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament de les mateixes per part de CLUB TENNIS SABADELL en la forma i per les finalitats indicades en aquesta Política de Privacitat.

Revocabilitat

El consentiment prestat, tant per al tractament com per la cessió de les dades de les persones interessades, és revocable en qualsevol moment comunicant-ho a CLUB TENNIS SABADELL en els termes establerts en aquesta Política de Privacitat per l’ exercici dels seus drets d’ accés, rectificació, limitació, oposició, supressió i portabilitat a la direcció postal mencionada anteriorment o al correu electrònic club@cts.cat. La revocació del consentiment no tindrà en cap cas caràcter retroactiu.

Canvis en la política de privacitat

CLUB DE TENNIS DE SABADELL es reserva el dret a modificar la present política a adaptar-la a les novetats legislatives o jurisprudencials, així coma pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, CLUB TENNIS SABADELL anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en funcionament.

Correus comercials

D’ acord amb la LSSICE, CLUB TENNIS SABADELL no realitza pràctiques d’ SPAM, fet pel qual no envia correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l’ usuari. En conseqüència, en cada un dels formularis inserits a la web, l’ usuari té la possibilitat de donar el seu consentiment exprés per rebre el butlletí amb independència de la informació comercial puntualment sol·licitada.

Conforme al que disposa la Llei 34/2002, de Serveis de la Informació i de comerç electrònic, CLUB TENNIS SABADELL es compromet a no enviar comunicacions de caràcter comercials sense identificar-les degudament.

Maig 2019

Copyright © Club Tennis Sabadell
c / Prat de la Riba, 91, 08206 Sabadell (Barcelona)
Tel. 937 26 45 00
Hosting & Design by soluziones.es
Translate »
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram