Instal·lacions

Sales d'aigües

Tennispa, el nou balneari del Club

Recentment el club diposa d’un nou balneari urbà. “TenniSpa” és un espai reservat per al descans, per a la salut i per al relaxament, amb una capacitat superior als 400m2 que, a més, disposa dels millors i més moderns equipaments en aquesta matèria.

El “TenniSpa” disposa d'una zona d’hidroteràpia amb una piscina construïda amb acer inoxidable equipada amb quatre lliteres d’hidromassatge individuals, dos cànons cervicals, un saltant d’aigua i una gran piscina amb diferents tipus de massatge, una àrea integrada per una sauna amb fibra òptica, un bany de vapor amb dutxa interior i cel estrellat, una font de producció de gel i zona de dutxes que n’inclou de normals, bitèrmiques i nebulitzada i una àrea de relaxament conformada per dues sales diferenciades: la primera queda aïllada de la resta d’equipaments amb hamaques tèrmiques i un sistema de cromoteràpia, aromateràpia i musicoteràpia. La segona sala inclou hamaques, sofàs i butaques per al relaxament i la lectura.

Tots aquests espais disposen d’un sistema de deshumidificació i purificació de l’aire i estan equipats amb aigua tractada i descalcificada (com tota la resta d’instal·lacions del Club) amb l’objectiu d’oferir uns serveis de qualitat fins el darrer detall.

 
Copyright © Club Tennis Sabadell
c / Prat de la Riba, 91, 08206 Sabadell (Barcelona)
Tel. 937 26 45 00
Hosting & Design by soluziones.es
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram