Image Alt
Club Tennis Sabadell

OUTDOOR TRAINING AREA

El Cross Training – també conegut com a entrenament funcional – és un esport que engloba diferents exercicis d'alta intensitat, tant de força com cardiovasculars, per a treballar tots els grups musculars. El seu principal objectiu és potenciar la condició física de l'esportista i incrementar el seu rendiment esportiu.

Es tracta d'una mena d'entrenament en què el nivell d'intensitat ve marcat per la càrrega o bé per la velocitat en l'execució de l'exercici. Una sessió sol durar una mitjana d'una hora i es compon per la fase d'escalfament, la pràctica d'exercicis cardiovasculars i de musculació i tornada a la calma per a estirar i recuperar el cos després de l'esforç físic.

Potència el grau de superació. En basar-se en el repte i gràcies al seu poder estimulant, es converteix en un mètode ideal per a superar-se a si mateix i aconseguir dia rere dia millors resultats.

Sessions curtes però intenses. Els entrenaments funcionals són més curts que els del fitness tradicional però això sí, de gran intensitat.

Engloba diferents exercicis. D'aquesta manera, es trenca amb la monotonia dels entrenaments tradicionals i es treballen tots els músculs per a aconseguir l'equilibri entre les capacitats de resistència i de força. A més, com els exercicis són tan variats, la rutina resulta més entretinguda i motivadora. Ja saps, en la varietat està el gust!

Millora les habilitats físiques. Aquest tipus d'entrenament desenvolupa i incrementa la força, l'agilitat, la flexibilitat, la coordinació, la velocitat, la resistència cardiovascular i la precisió, entre altres capacitats.

Prevé lesions. En treballar-se tots els grups musculars, disminueix també la tensió dels músculs, tendons i articulacions. Així mateix, millora la postura corporal i el rang de moviment.

Contribueix a la crema de greixos. Està comprovat que entrenar de manera simultània la força i el càrdio aporta millors resultats i contribueix a la pèrdua de pes.

Classe on combinarem fins a 5 sistemes integrals d’entrenament, un per setmana.

Una de les maneres més amenes de posar-se en forma.

Classe dividida en intervals de treball, de diferents intensitats, grups musculars i temps. Combinarem l’entrenament muscular i cardiovascular millorant la teva força, resistència i sistema immunològic.

Engloba diferents exercicis d'alta intensitat tant de força com cardiovascular per a treballar tots els grups musculars. Si jugues Tennis, pàdel, ciclisme, trail de muntanya, etc. Millorarà la teva condició física i rendiment.

Les sessions duren 45min i es desenvolupa en estacions amb exercicis específics on treballen entre 3 a 5 alumnes durant 3 a 5 minuts ajudant a focalitzar en l'execució i la intensitat.

Beneficis

  • Potència el teu grau de superació
  • Són rutines variades i motivadores
  • Millora les teves habilitats físiques
  • Contribueix a la pèrdua de greix a causa de la intensitat dels entrenaments
  • Prevé lesions en respectar la motricitat correcta del cos.

Material

S'utilitzen tots els materials del CrossFit i altres d’inestabilitat

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
Aboutsdfasdfasfasdfs