Image Alt
Club Tennis Sabadell

PRESENTACIÓ

Del President

El Club Tennis Sabadell és una associació esportiva sense ànim de lucre que va ser fundada l’any 1929 per empresaris tèxtils de l’època que van importar l’esport del tennis dels seus viatges a Anglaterra.

En aquests més de 90 anys d’existència, ha acollit importants competicions, ha format a milers de tennistes i ha esdevingut un marc de pràctica esportiva i convivència a la comarca sense oblidar tota la tasca social, en col·laboració amb diferents ong‘s, per la integració i la igualtat d’oportunitats per mitjà de l’esport.

Al llarg dels anys el Club s’ha anat adequant a les necessitats noves dels seus socis, i és per aquest motiu que l’any 1998 es va realitzar un canvi en la seva orientació esportiva deixant de ser únicament un club de tennis i donant entrada a noves modalitats esportives (entre elles la natació, les activitats dirigides, el fitness, el pàdel, l’esquaix o la gimnàstica esportiva) amb la voluntat de continuar fomentant la pràctica de l’esport i dels seus valors.

El Club ha estat escollit en 8 ocasions com a millor entitat de Sabadell i posseeix la Medalla d’Honor de la Ciutat. Actualment, més de 3.000 socis, abonats i usuaris gaudeixen dels nostres 40.000 m2 d’instal·lacions esportives al bell mig de la ciutat de Sabadell, al costat del Parc de Catalunya essent un dels principals clubs de Catalunya tant pel que fa a la qualitat de les seves instal·lacions com al nombre de pistes.

En nom propi i en el de la Junta Directiva us dono la benvinguda a la nostra pàgina web i esperem que trobeu tota la informació que us calgui.

August Serra Ferrer
President del Club Tennis Sabadell

 

Memòria activitats Club Tennis Sabadell’23

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
Aboutsdfasdfasfasdfs