Image Alt
Club Tennis Sabadell

SALUT I ESTÈTICA

Cuida’t és el teu centre, dedicat al 100% al benestar general i a la salut. Si estàs buscant opcions per tractar temes com la pèrdua de pes, el rejoveniment de la pell o la cura de la salut en general, et recomanarem que parlis amb qualsevol dels nostres experts del centre, ells t’ajudaran sense cap mena de problema, a identificar quin o quins són els tractaments que necessites.

Estem situats dins de les instal·lacions del Club de Tennis Sabadell. És el lloc idoni per a gaudir de tots els tractaments de bellesa i salut que et puguin passar pel cap. Les nostres instal·lacions denoten un entorn pacífic i tranquil que ajuden a estimular la relaxació, nodrint tant la teva ment com el teu cos.

Què t’oferim?

Ens enorgullim per oferir un servei de qualitat, amb resultats que, tenint en compte la relació qualitat-preu, són infranquejables. Des de Cuida’t, ens presentem com un centre amb una àmplia gamma de tractaments de bellesa i benestar, que inclouen tota mena de tractaments: massatges, serveis de perruqueria i depilació, tractaments facials i corporals, bellesa per a mans i peus, SPA, serveis de nutrició i dietètica, fisioteràpia, teràpies holístiques (com per exemple el Reiki).

El nostre equip està format per persones multidisciplinàries, de manera que podem atendre molts tipus de tractaments. Personalitzem un programa adequat per a cada client, en funció de les seves necessitats, estil de vida i pressupost. Ens esforcem en cada una de les nostres intervencions per a garantir la millor experiència possible i amb resultats que poden començar a ser visibles fins i tot després d’un sol tractament. Gaudiràs d’un ambient acollidor, privat i exclusiu, per gaudir de la màxima relaxació.

Demana la teva cita ja!

Amb la finalitat de proporcionar el millor servei, la majoria dels nostres tractaments i consultes funcionen amb cita prèvia. És recomanable que la reserva de cites es realitzi sota un marc d’avís superior a 24 hores abans del dia que es tingui previst fer el tractament, així ens assegurarem una correcta organització i viabilitat per a quan ho necessitis.

Visita’ns (C/ Prat de la Riba, 91), truca’ns al número de telèfon 937278399 o fes la teva reserva en línia.

Tot el que necessites per la cura del teu cos ho tens unificat en un centre de salut i estètica: Cuida’t!

Promoció mes d’abril

Web : Cuida’t Sabadell

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
Aboutsdfasdfasfasdfs