Instal·lacions

Restaurant i bar

El RESTOrant d'en Rafel Arrufat

Benvinguts al RESTOrant, un equip d’entusiastes preparats per a oferir-vos els serveis de restauració que necessiteu.

Amb el Rafel Arrufat al cap davant, el nostre projecte té com a meta el presentar una oferta diferent, adequada als nous gustos, per als que els agrada els plats de sempre però, amb la incorporació de tendències gastronòmiques d’arreu del món.
 

Carta

La proposta del RESTOrant és actual amb tocs de cuina d’autor però amb un alt component de racionalitat i clàssics molt renovats.
 

Creiem en la formació continuada i això implica també, estar al dia de les tendències a nivell culinari i dels productes innovadors; participar en fires i congressos, compartir experiències i inquietuds amb els principals actors de la professió, aplicar el criteri del nostre equip per apropar tots aquest coneixements als gustos dels nostres clients.

Horari de Cuina, de 13:30h a 15:50h i de 21:00h a 22:50h. Estacionament gratuït al pàrking del Club Tennis amb accés lliure per als clients del RESTO a partir de les 13:30 els migdies i de les 21:00 a les nits.

Obert a tothom!
 
Copyright © Club Tennis Sabadell
c / Prat de la Riba, 91, 08206 Sabadell (Barcelona)
Tel. 937 26 45 00
Hosting & Design by soluziones.es
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram