Serveis

El RESTOrant 
d’en Rafel Arrufat


Benvinguts al RESTOrant, un equip d’entusiastes preparats per a oferir-vos els serveis de restauració que necessiteu.
Amb el Rafel Arrufat al cap davant, el nostre projecte té com a meta el presentar una oferta diferent, adequada als nous gustos, per als que els agrada els plats de sempre però, amb la incorporació de tendències gastronòmiques d’arreu del món.

Carta: La proposta del RESTOrant és actual amb tocs de cuina d’autor però amb un alt component de racionalitat i clàssics molt renovats.

Creiem en la formació continuada i això implica també, estar al dia de les tendències a nivell culinari i dels productes innovadors; participar en fires i congressos, compartir experiències i inquietuds amb els principals actors de la professió, aplicar el criteri del nostre equip per apropar tots aquest coneixements als gustos dels nostres clients.

Horari de Cuina, de 13:30h a 15:50h i de 21:00h a 22:50h. Estacionament gratuït al pàrking del Club Tennis amb accés lliure per als clients del RESTO a partir de les 13:30 els migdies i de les 21:00 a les nits.
Enllaç web Resto-rant
Copyright © Club Tennis Sabadell
c / Prat de la Riba, 91, 08206 Sabadell (Barcelona)
Tel. 937 26 45 00
Hosting & Design by soluziones.es
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram