Image Alt

CLUB TENNIS SABADELL

El Barcelona Open Banc Sabadell – Trofeu Conde de Godó manté la seva aposta pels joves valors del tennis català i en aquest 2023 organitzarà la segona edició del circuit Sub-14. Aquesta competició està pensada per a tots els nens i nenes de 14 anys o menys i consisteix en quatre campionats amb seu a cada una de les províncies de Catalunya.

Els quatre tornejos es jugaran durant quatre caps de setmana seguits i, coincidint amb el dia de les finals, se celebrarà el Family Day amb clínics per a joves i adults, sorteig d’entrades pel torneig ATP 500 i moltes sorpreses més.

Les nostres instal·lacions seran la seu d’una de les quatre fases prèvies de la propera edició del Barcelona Open Banc de Sabadell-Trofeu Conde de Godó Sub 14.

La competició començarà el 14 de gener i acabarà el 5 de febrer.

El campió i campiona de cadascuna de les proves rebrà una invitació per disputar la fase final del torneig, que se celebrarà la setmana del 15 al 23 d’abril a les pistes del Reial Club de Tennis Barcelona-1899, on els nens i les nenes classificats podran viure en primera persona l’experiència d’un torneig d’alta competició i conviure amb els jugadors professionals.

Les altres seus de la fase prèvia a Catalunya seran el Tennis Urgell, el Club Reus Monterols i el Club Tennis Girona.

Aquesta iniciativa de la Federació Catalana de Tennis (FCT) amb el suport de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física forma part d’un conjunt d’accions del Barcelona Open Banc Sabadell per potenciar el tennis a Catalunya.

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
Aboutsdfasdfasfasdfs