Image Alt

CLUB TENNIS SABADELL

RODA DE PREMSA DE PRESENTACIÓ DE L’OPEN LEXUS SABADELL –1ER TORNEIG INTERNACIONAL DE TENNIS FEMENÍ

Aquest dimecres 13 de març, s’ha celebrat la roda de premsa de presentació de l’OPEN LEXUS SABADELL – I Torneig Internacional de Tenis femení davant dels mitjans de comunicació. Cal destacar, que, el torneig es jugarà entre el 17 i 24 de març, incloent-hi la fase prèvia.
A l’acte de presentació hi han assistit la Sra. Montserrat González, Regidora d’Esports de l’Ajuntament de Sabadell, el Sr. August Serra, President del Club Tennis Sabadell, la Sra. Katia Botta, Regidora de Turisme Ciutat de Sabadell, Sr. Raul Màrquez,, Gerent Lexus Sabadell, Sr. Javier Soler – Federació Española de tennis, Sr. Jordi Tamayo, President Federació Catalana de Tennis, Sra. Elena Muñoz – Neteges Muñoz, Sr. Josep Sainz – ANUBIS, Sra. Vanessa Torrent – ANUBIS i Sra. Raquel Riera – Greencourt.
Pel CTS és una gran satisfacció l’organització d’aquest primer torneig de tennis femení coincidint amb el 95è aniversari del Club i el primer que acull la nostra ciutat.
Els partits es jugaran de 9.00 hores a les 20:00 hores, i la fase final es començarà a disputar a partir del dimarts 19 de març. En aquest sentit, la fase final la formen 32 jugadors.
El dissabte 23 de març es disputaran les semifinals del torneig. A les 10:30 hores la primera, mentre que la segona es jugarà a les 11:30 hores.
La final es jugarà el diumenge 24 de març a les 11:00 hores. El partit tindrà lloc a la pista central.
Cal recordar que l’accés al torneig és gratuït per a tothom i és una excel·lent oportunitat per a gaudir de bon tennis que ben segur ens oferiran les jugadores inscrites en aquest esdeveniment.

Sabadell, 13 de març 2024

 

 

 

 

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
Aboutsdfasdfasfasdfs