Image Alt

CLUB TENNIS SABADELL

El 28 de febrer la Generalitat va publicar un decret llei establint mesures extraordinàries i urgents per fer front a la situació de sequera excepcional que estem patint i ahir el Parlament de Catalunya el va aprovar fixant algunes restriccions que poden afectar la quotidianitat de les nostres instal·lacions (entre d’altres, l’aigua de les dutxes o el reg de pistes de tennis, plantes i vegetació del Club).

Igualment, l’Ajuntament de Sabadell va establir els criteris de reducció del consum amb importants sancions econòmiques en cas d’incompliment.
Per aquest motiu, i aplicant criteris de responsabilitat i sostenibilitat, el Club realitzarà un reg reduït de les pistes de tennis per assegurar el seu correcte funcionament de joc. Igualment, es reduirà la pressió de les dutxes i el reg de la vegetació serà només aquell que asseguri la supervivència de les plantes i els arbres, tal com indica la normativa.

Aprofitem també per a fer-vos un prec solidari perquè us dutxeu de la manera més breu possible amb l’objectiu d’estalviar aquest bé preuat que suposa l’aigua.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

Club Tennis Sabadell

 

 

 

 

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
Aboutsdfasdfasfasdfs