Image Alt

CLUB TENNIS SABADELL

Del 25 de febrer al 5 de març s’ha disputat el Campionat de Catalunya Cadet Individual en categories masculina i femenina a les instal·lacions del CT Sabadell.
Cinc jugadors a la fase prèvia,3 dels quals van aconseguir passar a la fase final i 6 jugadores més a la fase final van representar a l’entitat sabadellenca en aquest Torneig.
Els resultats més destacats són els de la Ivet Sala i la Vanesa Veselinova, que van assolir els quarts de final, jugant partits a 3 sets amb més de 3 hores de partit per intentar passar a les semifinals.
Es va poder veure un gran nivell durant tot el torneig i les sorpreses més destacades van ser l’eliminació de la cap de sèrie 2 Alèxia González-Galiño a vuitens de final davant Indira Delgado, jugadora del CT Vilanova que es va plantar a semifinals derrotant a la jugadora local Ivet Sala a quarts de final; i l’eliminació a semifinals de la cap de sèrie núm. 1 Meritxell Teixidó per part de Marina Quesada que, finalment es va proclamar Campiona de Catalunya després de la lesió de Carlota García a la final quan anava guanyant el primer set i 2-3 a baix al segon set.
Al quadre masculí la sorpresa va ser la retirada del cap de sèrie núm. 1 Valentin González-Galiño a semifinals per una butllofa a la mà davant el jugador del Real Club Tenis Barcelona Álvaro Jiménez que no va poder a la final amb Max Solano, que va ser la revelació del Campionat derrotant al cap de sèrie núm. 2 a semifinals Guillem Campos per 76 62. Sortia com a cap de sèrie núm. 10 i va deixar pel camí també a Eudald González (cap de sèrie núm. 3) per 63 61.
D’altra banda, l’Álvaro es va desfer de Tito Xavé, un altre dels jugadors favorits per endur-se el torneig (cap de sèrie núm. 4). Bon torneig doncs tant per l’Álvaro com pel Max.
Destacar el bon funcionament del Torneig durant tota la setmana i la bona labor dels treballadors de manteniment del Club, que van poder recuperar les pistes després de la mica de nevada de dimarts i de la gelada nocturna de dimecres!!!

 

Resum de les finals i entrega de premis

 

 

 

 

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
Aboutsdfasdfasfasdfs