Image Alt

CLUB TENNIS SABADELL

EL CLUB INSTAL·LARÀ 324 PLAQUES FOTOVOLTAIQUES

 

Aquest dies veureu que hem començat la instal•lació de 324 plaques fotovoltaiques per generar una potència màxima de 146 KWpic en règim d’autoconsum. Aquests dies estem realitzant la retirada de les plaques existents per procedir a la instal•lació de les noves plaques.

 

El fet de que el Club estigui obert els 365 dies de l’any amb horaris molt amplis ens permet una ràtio d’autoconsum 94%. Els excedents generats, fonamentalment en els mesos d’abril i maig s’intentaran aprofitar per avançar la temporada de bany a la piscina exterior. Igualment, estem analitzant la possibilitat d’aplicar la tecnologia d’aerotèrmia per escalfar l’aigua de la piscina exterior de manera sostenible.

 

Aquesta instal•lació reforça les accions de responsabilitat social de l’entitat evitant l’emissió de 62 tones de CO2 a l’atmosfera, equivalents a 11,4 hectàrees de bosc i la producció podria alimentar anualment a 65 habitatges.

 

Cal recordar que l’any 2004, el Club ja va ser pioner en el sector de clubs esportius amb la instal•lació de 348m2 de plaques termosolars.

 

 

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
Aboutsdfasdfasfasdfs