Image Alt

CLUB TENNIS SABADELL

El projecte “Esport per a tothom” del Club Tennis Sabadell ha estat distingit per la Fundació Catalana de l’Esport amb el premi “Guardons”.

 

El projecte “Esport per a tothom” va néixer l’any 2002 amb l’objectiu promoure la igualtat d’oportunitats a un conjunt de col·lectius per tal millorar la seva integració i cohesió social i augmentar l’ autoestima dels seus integrants mitjançant la pràctica esportiva. El projecte es desenvolupa en quatre vessants:

 

  1. L’ organització de cursets de tennis dirigits a persones amb diversitat funcional de diferents associacions de la ciutat: Fundació Atendis, Fundació CIPO, Andi Down Sabadell, Fundació AVAN, Escola Xalest, Sil Taina i Grandalla.

 

  1. La celebració d’activitats dirigides a la integració i cohesió social de certs col·lectius amb risc d’exclusió social col•laborant amb l’ Associació Êthos Sabadell per la prevenció i la rehabilitació integral i la reinserció social de persones drogodependents, amb l’ Associació Salut Mental Sabadell, amb el departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya en el programa de treballs en benefici de la comunitat i amb l’ Ajuntament de Sabadell en el programa “Els primers a l’ aigua” per oferir cursets de natació a alumnes que no tenen recursos per accedir a aquest tipus de cursets.

 

  1. La utilització gratuïta de les instal·lacions del Club i l’organització de diferents actes i tornejos amb caràcter solidari col•laborant amb la Fundació CIPO, amb Intermon-Oxfam, amb AVAN, amb la Fundació Esclerosi Múltiple, amb la Fundació Oncolliga, amb l’ Asociación Española contra el Cáncer, amb el Club Esportiu Horitzó i amb el programa Ciutat i Escola per oferir, cada any, cursos gratuïts de tennis, de pàdel i de gimnàstica esportiva a més de 600 nens i nenes.

 

  1. L’oferiment de beques dirigides a nens i nenes amb menys possibilitats econòmiques per poder gaudir gratuïtament de l’accés a les escoles i esplais del Club col·laborant amb Càritas i amb la regidories d’ Esports i d’Acció Social de l’ Ajuntament de Sabadell.
Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
Aboutsdfasdfasfasdfs