Image Alt

CLUB TENNIS SABADELL

Aquest dimarts, 19 de setembre, s’ha celebrat la roda de premsa de presentació de l’OPEN Apialia Sabadell – XXIX Trofeu Internacional de Tenis Open APIALIA Ciutat de Sabadell davant dels mitjans de comunicació. Cal destacar, que, el torneig es jugarà entre el 24 de setembre i l’1 d’octubre, incloent-hi la fase prèvia.

A l’acte de presentació hi han assistit la Sra. Montserrat Gonzàlez, Regidora d’Esports de l’Ajuntament de Sabadell, el Sr. August Serra, President del Club Tennis Sabadell, el Sr. Xavi Santos, President del patrocinador principal Apialia, Sr. Muñoz Director General de Limpiezas Muñoz i Sr. Aparicio Director General de RAMAR, patrocinadors del torneig.

Pel CTS és una gran satisfacció l’organització del torneig que aquest any s’ha reforçat amb un increment de dotació dels premis fins als 25.000 euros.

Els partits es jugaran de 10:00 a les 20:00 hores, i la fase final es començarà a disputar a partir del dimarts 26 de setembre. En aquest sentit, la fase final la formen 32 jugadors.

El dissabte 30 d’octubre es disputaran les semifinals del torneig. A les 10:30 hores la primera, mentre que la segona es jugarà a les 11:30 hores.

La final es jugarà el diumenge 1 d’octubre a les 11:00 hores. El partit tindrà lloc a la pista central.

Cal recordar que l’accés al torneig és gratuït per a tothom i és una excel·lent oportunitat per a gaudir d’un trofeu de qualitat internacional en el que es forgen els campions del futur.

 

 

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
Aboutsdfasdfasfasdfs